dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Bewonersavond aankoop zonnepanelen

Bewonersavond aankoop zonnepanelen

17 april 2018
Van 19:15 uur tot en met 00:00 uur

AALBURG - Groepsaankoop Zonnepanelen

Samen met de buurt zonnepanelen aanschaffen en daardoor profiteren van gunstige prijzen. Dat is het idee achter de Groepsaankoop Zonnepanelen van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Samen met het Regionaal Energieloket zochten de gemeenten naar installateurs uit de regio en selecteerden de beste partijen op basis van prijs, kwaliteit en afstand tot de regio.

U bent welkom op de bewonersavond

Tijdens de bewonersavond kunt u zich verder informeren over de actie. U kunt vragen stellen en de deelnemende partijen stellen zich voor. De avond is dinsdag 24 april in Tavenu Nieuwendijk. Kunt u dan niet?

Er is ook een bewonersavond dinsdag 17 april in het gemeentehuis Aalburg, en dinsdag 8 mei in gemeentehuis Woudrichem. De avonden zijn vanaf 19.15 uur.

U kunt zich al inschrijven

Bent u geïnteresseerd in de groepsaankoop? Schrijf u voor 31 mei vrijblijvend in via regionaalenergieloket.nl. U ontvangt dan een uitnodiging om een woningopname in te plannen met de installateur. Na de woningopname ontvangt u een persoonlijke offerte. U besluit dan wel of niet mee te doen met de actie.

We stimuleren zonnepanelen

Met deze actie willen de gemeenten het verduurzamen van woningen onder de aandacht brengen en zonnepanelen stimuleren. Gemiddeld wordt door het samen inkopen tijdens deze actie een korting bereikt tussen de 10% en de 15%.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Gemeente Aalburg

Aalburg

0416 698700

gemeente@aalburg.nl www.Aalburg.nl
Deel dit bericht met je vrienden!