dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Film ‘Coco' bij Paraplu.

Film ‘Coco' bij Paraplu.

04 april 2018
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

AALBURG - Op woensdag 4 april 2018 organiseert stichting Paraplu weer een kinderfilmmiddag. Ook deze keer is er een actuele film te zien in BuBeClu te Wijk en Aalburg. De vrijwilligers van de Paraplu draaien vanaf 14.00 uur de animatiefilm ‘Coco’ op groot beeldscherm voor kids vanaf 6 tot ongeveer 14 jaar. De film is Nederlands gesproken, dus ook voor de kleinere kids goed te volgen.

Het verhaal gaat over Miguel, hij droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in het prachtige en kleurrijke Dodenrijk. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.

Wil je weten hoe dit leuke, spannende verhaal afloopt, kom dan woensdag 4 april naar BuBeClu. De entree bedraagt € 2,- maar ben je lid van Stichting Paraplu Aalburg, dan betaal je slechts € 1,-. BuBeClu is te vinden aan Nijverheidsstraat 2 in Wijk en Aalburg. De film is om ongeveer 15.45 uur afgelopen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting Paraplu Aalburg

Wijk en Aalburg

(0416) 352809

parapluaalburg@gmail.com www.facebook.com/StichtingParapluAalburg
Deel dit bericht met je vrienden!