donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Dichters en muzikanten in Bistro Vrouwenhemel

Dichters en muzikanten in Bistro Vrouwenhemel

03 april 2018
Van 19:45 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - Op dinsdag 3 april is er weer een dichterspodium aan de Sasdijk 2 in Werkendam. Van 19.45 uur tot ca. 21.15 uur bent u van harte welkom. Inloop vanaf 19.15 uur. De entree, inclusief een kopje koffie/thee, is € 3,= . Er is voldoende parkeergelegenheid.

Dichter van de maand
Inge Sanders uit Tiel draagt op vele momenten voor. Niet alleen voor poëzieliefhebbers, maar zij is ook tijdens concerten op het podium te vinden om, afgewisseld met de band, gedichten voor te dragen.

Muziek
Skylark bestaat uit drie muzikanten. Cindy Bubberman (zang, tin whistle en Bodhran), Pieter Visser (viool en zang) en Jan van Harten (gitaar). Hun muziek wordt geïnspireerd door Ierse Folk en jazz uit de dertiger jaren van de vorige eeuw.

Spontaan zelf voordragen
Voor het Open Podium zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen.

Strippenkaart
Om gedoe met wisselgeld te voorkomen werken we met strippenkaarten voor de entree en de consumpties. Een strippenkaart heeft vijf strippen en kost € 7,50.

Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl of
www.nederlandsdichterspodium.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Nederlands Dichterspodium

Werkendam | Vrouwenhemel

0183 – 50 12 74

info@marcelvaandrager.nl www.nederlandsdichterspodium.nl
Deel dit bericht met je vrienden!