donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Biesbosch Go Wild Outdoor Event 2018

Biesbosch Go Wild Outdoor Event 2018

31 maart 2018
Van 13:00 uur tot en met 00:00 uur

HANK - Op zaterdag 31 maart organiseert Passie voor Puur, samen met NatuurlijkSportief, de tweede editie van Biesbosch Go Wild Outdoor Event. Een avontuurlijke middag in het hartje van de Biesbosch met survival activiteiten, sport, spel en veel gezelligheid.

Gratis tickets zijn beschikbaar vanaf 1 maart 2018.

Tijdens de eerste editie in april 2017 hebben we 150 deelnemers kennis laten maken met de ambacht van oude en moderne vuurtechnieken, avontuurlijk buiten sporten en heerlijk ontspannen samenzijn. De editie 2018 zal er in hoofdlijnen hetzelfde uitzien als dit jaar, met wat kleine aanpassingen.

Het programma wordt wat breder opgezet en je kunt vooraf aangeven welk tijdstip je een workshop wilt volgen, wij maken op basis van deze voorkeuren een indeling. Dit om teleurstellingen te voorkomen en voor wat meer spreiding over de middag te zorgen. Verder is er een speciale informatiemarkt waar je kennis kunt maken met de outdoor-activiteiten die we in het nieuwe seizoen aanbieden.

Natuurlijk zijn er ook weer een paar contests deze middag waarbij je mooie prijzen kunt winnen. Zo gaan we doelschieten met de katapult en is er een team battle waarbij je zo snel mogelijk moet proberen om vuur te maken en een touwtje door te branden.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Passie voor Puur

Hank

06111043266

www.passievoorpuur.nl
Deel dit bericht met je vrienden!