donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Feest in de Werf

Feest in de Werf

31 maart 2018
Van 13:30 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - Sinds deze maand is ook Kinderopvang BuitenGewoon in De Werf getrokken met de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf. Om de start te vieren, hebben partijen in De Werf de handen ineen geslagen voor een feestelijke middag. Op 31 maart van 13.30 tot 16.00 uur is er van alles te beleven.

Tijdens deze feestelijke middag staat een nieuw begin centraal, voor jong en oud. De activiteiten zijn gericht op een nieuwe start. Een nieuwe start voor de kinderopvang in de Werf, een nieuwe start samen, een nieuw Altena.

Neem een kijkje achter de schermen bij de gemeente. Ontdek wat ze bij burgerzaken doen aan digitalisering rondom nieuw leven. Altijd al eens in de kamer van de burgemeester willen kijken? Dit is je kans. Rondleidingen beginnen om 14:00 en 15:00 bij de trap. De rondleiding eindigt buiten, waar nieuw leven begint en groeit. Krijg te zien aan welke tuin Kinderopvang BuitenGewoon werkt. Er is een plek waar biologisch eten wordt geserveerd, bereid door kinderen. Doe mee met de geurspeurtocht en knutsel met natuurlijke materialen als rivierklei. Ervaar het begin van de lente met de lammetjes en kuikens die deze middag aanwezig zijn.

|In het kader van een nieuw begin geeft Kinderopvang BuitenGewoon in hun nieuwe ruimte een presentje weg zolang de voorraad strekt. De bibliotheek is deze middag geopend voor bezoekers om boeken te lenen en voorlichting te krijgen. In de kinderhoek zijn voorleesactiviteiten waar kinderen kunnen aanschuiven. Ontdek bovendien wat het Centrum voor Jeugd en Gezin te bieden heeft.

Over De Werf
Op 1 juli opende het vroegere gemeentehuis aan het Raadhuisplein als ‘De Werf’ met veel verschillende organisaties onder één dak: Bibliotheek CultuurPuntAltena, VluchtelingenWerk, Trema Welzijn, Centrum voor Jeugd en Gezin, de gemeente en sinds maart ook Kinderopvang BuitenGewoon.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Kinderopvang Buitengewoon

Woudrichem

0183-304565

www.kinderopvangwoudrichem.nl
Deel dit bericht met je vrienden!