woensdag 17 april 2024

Alles over Altena

YrroS! speelt ‘Familie’ In Wapen van Emmickhove

YrroS! speelt ‘Familie’ In Wapen van Emmickhove

17 maart 2018
Van zaterdag 17 maart 2018 tot en met zondag 25 maart 2018
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK - In maart speelt Theatergroep YrroS! hun nieuwe jaarproductie in Almkerk: ‘Familie’, een script van Maria Goos.

Maria Goos is een Nederlandse schrijfster die vooral bekendheid heeft verworven als scenario-schrijfster van televisieseries, toneelstukken en films. Ze schreef onder meer La Famiglia, De Hulp, Volgens Jacqueline, Leef!, Cloaca, Familie, Pleidooi en Oud Geld.

Met Altena als thuisbasis kiest YrroS! deze keer voor ‘t Wapen van Emmickhoven in Almkerk als speellocatie. Waar de bezoekers kunnen kijken naar de wel heel bijzondere familietaferelen in een Zwitsers Chalet:

In 'Familie' herken je dat bekende mechanisme dat de meeste leden van een gezin vol goede moed aan een gezamenlijke vakantie beginnen, maar zodra ze dan weer samen zijn blijken andere dingen veel zwaarder te wegen.
Oud zeer, verborgen geheimen en een flinke dosis onvermogen leiden in 'Familie' in eerste instantie tot komische scenes. In de loop van het stuk komt alles zo dichtbij dat je als toeschouwer snapt dat je eerst lachte vanwege de herkenbaarheid, maar dat je later om dezelfde reden een knoop in je buik voelde.

Spelers: Lida Hagenaars, Jos Huibers, Tom Manussen, Julia Rubingh, Eric Schopman, Jacky van der Vleuten.
Regie: Geert Niland
Speeldata: 17, 18, 23, 24 & 25 maart 2018 (vrijdag- & zaterdagavonden, zondagmiddagen)

Kaartverkoop & meer info:  www.yrrostheater.com

Info

Organisator:

Adres:

Website:

YrroS! Theater

Almkerk

www.yrrostheater.com
Deel dit bericht met je vrienden!