donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Toneelstuk De verloofde van mijn vrouw

Toneelstuk De verloofde van mijn vrouw

16 maart 2018
Van vrijdag 16 maart 2018 tot en met zaterdag 17 maart 2018


VEEN - Toneel ‘De verloofde van mijn vrouw’

Theo Schippers, die net een huisartsenpraktijk is begonnen, vormt samen met zijn vrouw Hella en hun zoontje een gelukkig jong gezin. Hella’s rijke Canadese oom Charly en tante Cathy sturen haar iedere maand duizend euro om haar studie af te maken. Zij doen dat echter niet geheel belangeloos, want zij hebben Hella op het oog als de toekomstige vrouw voor hun eigen zoon Toby. Theo en Hella hebben, vanwege de maandelijkse schenking, hun huwelijk en de geboorte van hun zoon tot nog toe angstvallig geheim gehouden voor oom en tante. Het pad van een pas begonnen onbemiddeld huisarts gaat immers niet over rozen.
Huisvriend Henk komt op een avond langs met een bijzonder verzoek, dat zorgt voor onverwachte gevolgen. Als oom en tante met hun zoon Toby die avond ook nog eens geheel onverwacht op de stoep staan, is de chaos compleet. Henk, Hella en Theo smeden allerlei plannen om hun huwelijk te verbergen voor oom en tante. Daardoor ontstaan verwarde situaties waarvan oom Charlie gebruik maakt om een slippertje te maken met de nieuwe meid. Terwijl de echte meid achtervolgd wordt door een woeste slager. Als dat maar goed afloopt….

Bent u ook nieuwsgierig geworden en ook zo benieuwd hoe dit af gaat lopen, reserveer dan nu uw kaartjes telefonisch: 0416-693689 of 06-15237214. De kaartjes kosten € 4.00 voor leden en € 7.50 voor niet leden. Kaartjes kunnen worden betaald en afgehaald op dinsdag 13 Maart 2018, tussen 19.00 en 21.00 uur aan de Grotestraat 57 te Veen. Niet opgehaalde kaartjes zullen worden doorverkocht dus noteer deze datum goed nadat u gereserveerd heeft.

LET OP!! U kunt GEEN optie nemen op beide avonden en dient dan ook bij uw reservering duidelijk te vermelden voor welke avond u wilt reserveren!!

Info

Organisator:

Adres:

Oranjevereniging Prinses Margriet

Veen

Deel dit bericht met je vrienden!