donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

 SHTETL BAND AMSTERDAM met ROOTS EN SHOOTS

SHTETL BAND AMSTERDAM met ROOTS EN SHOOTS

08 februari 2018
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

DUSSEN - SHTETL BAND AMSTERDAM met ROOTS EN SHOOTS in Kasteel Dussen

Donderdag 8 februari treedt vanaf 20.00 uur Shtetl Band Amsterdam op in Kasteel Dussen met het concertprogramma Roots en Shoots.

Geen prefab arrangementen, geen kant en klare oplossingen, maar spontaniteit en echtheid vormen het cement van dit hechte ensemble. Spannende eigen composities worden op een geraffineerde manier gecombineerd met de beeldschone melodieën uit de shtetls: de Joodse Anatevka-dorpjes uit het oude Oost-Europa, waarbij heimwee en geluk samen optrekken. Het resultaat is een diepgaand en feestelijk programma dat vooral over het leven zelf gaat. Het leven als grootste goed: Jiddischer kan je het niet krijgen! Het ensemble voelt de plezierige noodzaak om dit alles te delen met het publiek…

In haar 10-jarig bestaan boekte Shtetl Band Amsterdam grote successen op binnen- en buitenlandse concertpodia en de speellijst van de groep is imposant. Met: Bert Vos (viool), Iefke Wang (viool), Erica Roozendaal (accordeon), Eva van de Poll (cello), Christian Dawid (klarinet). Voor meer informatie: www.joodsemuziek.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Kasteel Dussen

Dussen

06-22150247

info@kasteel-dussen.nl www.kasteel-dussen.nl
Deel dit bericht met je vrienden!