zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Knustestars 2018

28 januari 2018
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

HANK - Na een geweldig circus spektakel vorig jaar zijn we weer klaar voor Knuste Stars 2018! De middag staat gepland op zondag 28 januari 2018. Zet deze datum alvast in je agenda, hang ‘m op je prikbord of zet hem als reminder in je telefoon. Dit jaar gaan we met Knuste Stars de jungle in! Een warm klimaat en dansende apen! Dat past bij onze middag.

Vorig jaar zijn de twee categorieën goed bevallen, daarom gaan we dit jaar zelfs voor drie categorieën. We zouden het leuk vinden als ook de meiden en jongens mee kunnen doen die al op het voortgezet onderwijs zitten. Drie categorieën betekent dus ook drie prijzen! De categorieën zijn groep 1 t/m 3, groep 4 t/m 8 en kinderen op de middelbare school.

Denk jij al na over je optreden? Zing jij misschien een grote hit uit de Disneyfilm Junglebook of dans je een jungledans? Het mag passen binnen het thema maar is geen verplichting.

Dit jaar is het mogelijk om het inschrijfformulier of je vragen te mailen naar knustestars@outlook.com. Let goed op de flyers die we uitdelen op school en houdt onze Facebook pagina in de gaten.

We hopen jullie allemaal te zien op zondag 28 januari in de Phoenix!

Wij hebben er weer zin in! Jullie ook? Tot dan.

Commissie Knuste Stars

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Knusterooiers

Hank

www.knusterooiers.nl
Deel dit bericht met je vrienden!