vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Nieuwjaarsconcert Kunst Na Strijd

Nieuwjaarsconcert Kunst Na Strijd

20 januari 2018
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM – Op zaterdagavond 20 januari geeft Kunst Na Strijd een nieuwjaarsconcert. Dit jaar zal niet alleen het harmonieorkest van de vereniging spelen, maar ook het vernieuwde opleidingsorkest.

Vorig jaar is besloten om alle jeugd van het opleidingsorkest door te laten stromen naar het harmonieorkest en met de overige leerlingen te starten met een nieuw opleidingsorkest. Hoewel zij in 2017 al enkele optredens hebben gegeven, is het dus de eerste keer dat zij spelen op het jaarlijkse nieuwjaarsconcert van de vereniging.

Kunst Na Strijd heeft weer een gevarieerd programma voor u samengesteld. Het opleidingsorkest opent het concert met een aantal korte werkjes. Daarna is het de beurt aan het harmonieorkest. U kunt een werk beluisteren waarin het slagwerk op de voorgrond staat. Maar ook een suite die niet alleen heel Barok, maar ook heel swingend klinkt! En natuurlijk mag een wals op een nieuwjaarsconcert niet ontbreken. De muziek ligt gemakkelijk in het gehoor en zal u soms ook zeer bekend in de oren klinken.

Tijdens het concert zal de bar geopend zijn. Zo kunt u tijdens het concert genieten van een drankje. Aan het einde van de avond is er weer een verloting met mooie prijzen. De bar blijft na afloop uiteraard nog geopend, zodat u gezellig kunt blijven napraten en met elkaar kunt proosten op het nieuwe jaar!

Iedereen is van harte uitgenodigd op zaterdagavond 20 januari in ’t Rondeel te Woudrichem.

Het concert begint om 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.
De toegang is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Kunst & Vriendschap

Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!