donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

De Smartphone, je beste vriend?

De Smartphone, je beste vriend?

20 januari 2018
Van 20:15 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK - De smartphone: je beste vriend?!

De smartphone lijkt tegenwoordig aan onze handen vastgeplakt te zitten en dat komt vaak vooral door de sociale media die we daarop kunnen vinden. Een trend waar van alles over te zeggen is!

We kunnen veel makkelijker contact leggen met anderen, maar hoe sociaal is het eigenlijk echt? Hoe kunnen we hier het beste mee omgaan? En natuurlijk niet te vergeten; wat voor invloed heeft zoiets op je (geloofs)leven en kun je het daarvoor ook op een positieve manier inzetten? Corjan zal hier op de thema avond van 20 januari dieper met ons op ingaan.

Corjan Matsinger is schrijver, spreker en volger van trends op het gebied van jongeren en religie. Als religieuze trendwatcher staat hij midden in de jongerenwereld en maakt dat wat er in de samenleving aan religie is zichtbaar. Zijn drive is om bij jongeren het verlangen aan te wakkeren om God te leren kennen.

Jongerencentrum De Pomp in Almkerk heeft ook dit jaar een aantal thema-avonden gepland staan over onderwerpen die maatschappelijk kritisch zijn, actueel of gewoon van waarde voor je (geloofs)leven. Jongeren tussen de 12 en 21 jaar zijn van harte welkom!

De Pomp is te vinden aan de Sportlaan 3A in Almkerk. De deuren gaan om 20.00u. open en de avond zelf begint om kwart over 8.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

JC De Pomp

Almkerk

0183-442012

contact@depomp.com www.depomp.com
Deel dit bericht met je vrienden!