vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Introductiecursus Gemeentepolitiek

Introductiecursus Gemeentepolitiek

13 januari 2018
Van 09:30 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - Progressief Altena organiseert in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van onze nieuwe gemeente Altena een (Introductie-) cursus Gemeentepolitiek. Deze intensieve cursus is bestemd voor iedereen die geïnteresseerd is in politiek in het algemeen en onze lokale politiek in het bijzonder.

Of je nu actief wilt worden voor Progressief Altena of reeds actief bent, in een (steun-)fractie zit, of gewoon wat meer achtergrondinformatie wilt hebben bij het lezen van de lokale kranten. Iedereen is welkom. Ook als het je niet lukt om alle onderdelen te volgen zien we je graag!
De cursus wordt gegeven door leden van Progressief Altena die specialist zijn op één van de cursusonderdelen. Daarnaast wordt aan de cursus bijgedragen door Tweede Kamerleden en Statenleden van de partijen PvdA, D66 en GroenLinks.

We beginnen op zaterdag 13 januari om 9.30u in ‘De Werf’ aan het Raadhuisplein 1 in Woudrichem.

De overige bijeenkomsten en bezoeken (aan Tweede Kamer, Provinciale Staten, etc) volgen in rap tempo en we sluiten af met een borrel na de landelijke gemeenteraadsverkiezingen in maart.

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij de ‘cursusleider’: Bart Verkade, 06-115 110 40 of bart.verkade@vaart.net

Info

Organisator:

Adres:

Progressief Altena

Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!