zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Kerstdienst

Kerstdienst

24 december 2017
Van 15:30 uur tot en met 00:00 uur

Genderen - Op zondag 24 december a.s. hopen we dit jaar voor het eerst het Kinderkerstfeest gezamenlijk te vieren om 16:30 uur in de Gereformeerde kerk.

Dit is uiteraard geen gewone kerkdienst en zal ook op een andere manier ingevuld worden dan u wellicht van de afgelopen jaren gewend bent. In een uur zal het Kerstevangelie zoals we dat in de evangeliën lezen worden nagespeeld door vele vrijwilligers uit beide gemeenten, jong en ouder. De kerkzaal zal worden ingericht als één groot decor waarbij de verschillende scènes zich in verschillende hoeken zullen afspelen.

Daarom wordt u aangeraden om, als u slecht ter been bent, een stoel te reserveren bij Marijke van Hemert  jeugdouderling@gereformeerdekerkgenderen.nl of 0416-351562).

Naast dit kerstspel zullen we ook samen bidden en zingen en is er een pauze met warme chocolademelk en kerstkransjes. Daarna wordt buiten de laatste scène gespeeld en daarmee het feest afgesloten.

Voor alle kinderen van de kindernevendienst en de clubs van de basisschool is er een kerstgeschenk en voor alle andere aanwezige kinderen een traktatie. We hopen van harte dat ook op dit kinderkerstfeest de kracht van Gods Woord zal worden ervaren en Zijn liefde om zondaars te verlossen ons (opnieuw) zal verwonderen.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!