zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Intocht Sinterklaas

Intocht Sinterklaas

18 november 2017
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

NIEUWENDIJK - Zaterdag 18 november organiseert Stichting Sint Nicolaas Intocht Nieuwendijk weer de feestelijke Sinterklaasintocht.

In het begin van de  middag zullen tussen 14.00 en 16.00 uur onze Zwarte Pieten op het winkelcentrum zijn om nog wat boodschappen te doen en in een winkelruimte kunnen de kinderen knutselen met Kluspiet om  mooie kunstwerken te maken voor Sinterklaas; ook kunnen de kinderen zich laten schmincken.

Sint zal rond 18.30 uur op het winkelcentrum  in Nieuwendijk aankomen. De Sint en zijn Pieten zullen, onder muzikale begeleiding,  vanaf hier vertrekken  voor een rondrit  door Nieuwendijk.

De rondrit zal zoals gebruikelijk eindigen in dorpshuis Tavenu waar de Sint en zijn Pieten met de kinderen nog een feestje gaan bouwen .

Op vrijdagavond 24 november organiseert de SSNI het Feest van Sinterklaas met als thema ‘Pietje Piraat’, entreekaartjes kosten € 2,50 p.p. en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Coop en bij eetcafé Marie. Dorpshuis Tavenu gaat de 24ste om 18.30 uur open en het feest start om 19.00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!