donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Exposities bij Zorgplein Maaswaarden

Exposities bij Zorgplein Maaswaarden

15 november 2017
Van 08:00 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG - Bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein, Azaleastraat 26 te Wijk en Aalburg, zijn de volgende exposities te zien.

Op de begane grond tot 31 december 2017:
Exposeert schildersgroep Perspectief. Ze komt wekelijks samen op woensdagmiddag op Hoek 5 in Meeuwen. Men werkt zowel met aquarel op papier als met acryl op doek. De meeste schilderijen geven een realistische voorstelling te zien. Dieren, landschappen, bloemen, mensen zijn geliefde onderwerpen. Sommigen schilderen er al jaren, maar ze verwelkomen ook geregeld weer nieuwe enthousiastelingen.

Op de 1ste etage tot 31 december 2017:
Exposeert Sander van Dijk met foto’s. Vijftien jaar geleden kocht hij zijn eerste (digitale)camera en is sindsdien regelmatig actief als dorpsfotograaf in Wijk en Aalburg en Veen. In zijn werk staat vrijwel altijd de mens centraal. Alle geselecteerde foto’s zijn gemaakt met bestaand licht en hebben geen enkele nabewerking ondergaan. Daar de afdrukken veel groter zijn dan de gemiddelde monitor, is het bekijken een heel andere beleving dan een foto zien op internet.

In het atrium van Wijkestein staan twee vitrinekasten. In één hiervan is ook tweemaandelijks een verzameling te zien.
Vanaf heden tot 31 december zijn er “puddingvormen” te zien afkomstig van Eva van Heijningen uit Wijk en Aalburg. U kunt deze exposities dagelijks komen bekijken van 09.00 tot 20.00 uur.

Voor meer informatie of interesse om gratis te exposeren of uw verzameling tentoon te stellen in de vitrinekast, kunt u contact opnemen met Bert Noorloos, telefoon 0416-698400. Mailen kan ook b.noorloos@maaswaarden.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Zorgplein Maaswaarden

Wijk en Aalburg

0416-698400

b.noorloos@maaswaarden.nl www.maaswaarden.nl
Deel dit bericht met je vrienden!