dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Pepernoten bakken in kasteel Dussen

Pepernoten bakken in kasteel Dussen

07 november 2017


DUSSEN - Kom je helpen pepernoten bakken in kasteel Dussen?

Sinterklaas komt weer logeren in kasteel Dussen! Hij heeft gevraagd om alle kinderen en hun (groot)ouders op zaterdag 25 november uit te nodigen om bij hem langs te komen.

Vanaf 10.00 tot 12.30 uur en vanaf 13.30 tot 16.00 uur is iedereen welkom. Het uurtje tussen de middag gaat de poort op slot, zodat de Sint kan eten en even een kleine siësta kan houden…hij is ten slotte ook niet meer de jongste?!

Er is veel te doen en te beleven in het kasteel, daar zorgen de vele Pieten wel voor. Kom jij ze helpen met  pepernoten bakken? Of kom je luisteren naar een mooi sinterklaasverhaal? Je kunt ook in de logeerkamer van de Sint kijken, een leuke kleurplaat maken, op de foto, spelletjes doen, enz., enz. Maar het allerleukste is en blijft natuurlijk om even bij Sinterklaas langs te gaan in zijn werkkamer. Hij heeft voor iedereen tijd. Neem gerust je verlanglijstje of een mooie tekening mee. En als je een beetje moe bent geworden van al die feestelijkheden: boven, in de burgerzaal van het kasteel, kun je uitblazen met iets te drinken en te snoepen. Kom naar het kasteel dan maken we er samen een gezellige dag van met Sinterklaas en zijn Pieten!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Kasteel Dussen

Dussen

06-22150247

info@kasteel-dussen.nl www.kasteel-dussen.nl
Deel dit bericht met je vrienden!