vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Vrouwendagdag Altena 2017

Vrouwendagdag Altena 2017

04 november 2017
Van 09:30 uur tot en met 00:00 uur

ANDEL - Een dag van ontmoeting, gezelligheid, luisteren, stands bezoeken, veel vrouwen, zingen, God groot maken en interactie? Om 08.30 uur staan de koffie en thee klaar, de dag duurt van 09.30 uur tot 16.00 uur. Spreekster is Noor van Haaften, jarenlang een bekend EO-gezicht. Zij stond onder meer aan de wieg van ‘VrouwZijn’.

In 2002 nam Noor van Haaften vrijwillig ontslag. Als freelance publiciste en internationaal spreekster reist Noor van Haaften sindsdien jaarlijks duizenden kilometers kriskras door Europa en Eurazië, om mensen liefde bij te brengen voor haar lievelingsboek: de Bijbel. “Er wordt tegenwoordig veel óver de Bijbel gelezen,” constateert ze. “Mensen kennen Hosea, Tamar, Hagar en Hizkia uit Bijbelse romans van schrijvers als Francine Rivers. Dan denk ik: ‘O jongens, wat jammer!’ Het is op zich goede lectuur, maar ga vooral ook hét Boek lezen!”

Het thema voor deze dag waar Noor van Haaften ons in meeneemt is “Bloemen in de woestijn” aan de hand van een aantal vrouwen uit de Bijbel. God danken ondanks…!

De kosten voor deze dag zijn € 19,50 (inclusief koffie, thee, lunch en een hapje en drankje). Deze dag wordt ingekleurd met muziek, (samen)zang en andere activiteiten naar aanleiding van het thema. Ook zijn er leuke stands met onder andere boeken, cd’s, sieraden en streekproducten.


V.E.G. De Koningshof,
Burg. Van der Schansstraat 50 te Andel.


Wil je deze dag niet missen, meld je dan aan via de website www.vrouwendag-altena.nl
Vol=vol!

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Vrouwendag Altena

Andel

mromi31@hetnet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!