vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

 Piraten veroveren Drongelen

Piraten veroveren Drongelen

03 november 2017
Van vrijdag 03 november 2017 tot en met zaterdag 04 november 2017
Van 18:30 uur tot en met 00:00 uur

DRONGELEN - Drongelen ligt aan de Bergsche Maas. Een ideale plek dus voor piraten om aan te meren. We weten al dat de piraten op 3 en 4 november aan wal zullen gaan om Drongelen te veroveren.

Even alle gekheid op een stokje. Vrijdag 3 en zaterdag 4 november staat Drongelen in het teken van het Griezelweekend. Thema van dit weekend is “Old River Pirates”.

Vrijdag 3 november is voor de kleinste tot 10 jaar. Zij lopen een lampionnenoptocht. Voordat ze de straat op gaan, wordt er een verhaal verteld. En tijdens de lampionnenoptocht moeten de kinderen een aantal opdrachten uitvoeren. Aanvang van deze griezelige lampionnenoptocht is om 18.30 uur in dorpshuis De Oude School in Drongelen. De kinderen moeten zelf een lampje meenemen. Het zou natuurlijk leuk zijn als de kinderen verkleed als piraat de tocht lopen.

Zaterdagavond 4 november wordt de Griezeltocht georganiseerd. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen deelnemen aan de griezeltocht. Deze tocht staat dus ook in het teken van piraten en piraterij. De deelnemers aan deze griezeltocht staan weer mooie, maar ook enge attracties te wachten. Dat wordt dus weer bang zijn, schrikken en gillen! De griezeltocht begint om 19.00 uur voor de kinderen van 8 tot 12 jaar. Vanaf 20.00 uur worden de kinderen vanaf 12 jaar ( en dus ook volwassenen want die lopen ook mee) het veld in gestuurd. Starpunt is eveneens het dorpshuis in Drongelen.

Opgeven voor zowel de Lampionnenoptocht als de Griezeltocht kan bij Anja Nieuwkoop (tel 06449 74827 of email heanty@live.nl . Inschrijfgeld per deelnemer ( lampionnenoptocht of griezeltocht) bedraagt € 2.00 en dient op de avond van de tocht voldaan te worden. Opgeven kan tot uiterlijk woensdag 1 november. Durf jij een van deze tochten te lopen? Je mag natuurlijk vriendjes, vriendinnetjes, klasgenoten, neefjes, nichten ook vragen op zich op te geven.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!