donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Najaarspianoconcert met Olga Malkina

Najaarspianoconcert met Olga Malkina

28 oktober 2017
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - Stichting Muziekpodium Woudrichem organiseert een concert met pianiste Olga Malkina afkomstig uit Gorinchem.

Het evenment vindt plaats in de Katholieke Kerk aan de Vissersdijk. Op het programma staan werken van J.S. Bach, S. Rachmaninov, S. Prokofiev en A. Piazzolla.

Een breed klassiek piano en orgel repertoire.
Olga Malkina, Russisch-Nederlandse, is klassiek concertpianiste en organiste.
Sinds haar permanente vestiging in 1995 te Gorinchem in Nederland is haar expressieve pianospel al diverse keren op CD vastgelegd en betrad zij vele muziekpodia waaronder het podium van de grote zaal van het Amsterdamse Concertgebouw.
Eind 2013 kwam bracht zij haar nieuwste solo CD genaamd “Russian Album” uit met zorgvuldig geselecteerde pianowerken van beroemde 19e en 20e eeuwse Russische componisten.

Applaus
Olga Malkina legt de lat zeer hoog. In combinatie met haar muzikale gevoeligheid zorgt dit voor charismatisch en intens expressief spel op concertpiano of orgel dat steeds weer met groot enthousiasme ontvangen wordt.

Van barok tot hedendaags
Het uitgebreide klassiek repertoire van Olga Malkina omvat zowel barok, romantische- als hedendaagse orkest-, kamer- en pianomuziek.
Zij soleerde bij verschillende Nederlandse symfonie orkesten.

Ze treedt momenteel voornamelijk op als solo concertpianiste, geeft kamermuziekconcerten en is als co-repetitor verbonden aan diverse bekende koren

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Stichting Muziekpodium Woudrichem

Woudrichem

www.olgamalkina.nl
Deel dit bericht met je vrienden!