vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Koor- en samenzangavond De Hoogt

Koor- en samenzangavond De Hoogt

21 oktober 2017
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

UITWIJK - Het Kerkkoor houdt haar jaarlijkse koor- en samenzangavond in de Protestantse Kerk te Uitwijk.

Medewerking wordt verleend door het kerkkoor o.l.v. Piet v.d. Mijden, Cantica uit Tielt (Belgie) o.l.v. Tom Hoornaert, Christiana van As, dwarsfluit, Henk Teuling, piano en Jeroen de Weerdt, orgel. Naast de koorzang zal er ook veel samenzang zijn.

U wordt van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen om te luisteren, maar ook om mee te zingen. Toegang is gratis, maar aan het einde van de avond zal een collecte worden gehouden t.b.v. de onkosten. Deze bevelen wij van harte bij U aan, zonder Uw bijdrage kunnen we deze avond niet organiseren.Hopelijk zien wij U op de avond, U bent van harte welkom.

Nieuwe leden
'Wij willen graag de aandacht vestigen op het feit, dat het kerkkoor dringend nieuwe leden nodig heeft, vooral mannen, maar ook vrouwen zijn van harte welkom, we oefenen op maandagavond van 8 tot 10 uur ’s avonds in de Hoogt. Een ieder kan zingen, al denk je zelf van niet, maar met een beetje oefenen komt het echt wel goed! We willen toch eigenlijk allemaal wel dat het kerkkoor kan blijven zingen.'

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Protestante gemeente Uitwijk Waardhuizen

Uitwijk

0183-441692

info@dehoogt.nl www.de-hoogt.nl
Deel dit bericht met je vrienden!