donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

DVDM-University bij Dichterspodium Werkendam

DVDM-University bij Dichterspodium Werkendam

22 september 2017
Van 19:45 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - Op dinsdag 3 oktober is in de bibliotheek van Werkendam aan de Gedempte Haven 17 weer een nieuw podium. De avond begint om 19.45 uur (inloop met gratis koffie / thee om 19.20 uur) en duurt tot ca. 21.30 uur. Aansluitend is er een gezellige nazit met een gratis (fris)drankje en een knabbeltje.

Voordracht en muziek
Neerlandicus en dichter Cees Visser geeft samen met zijn vrouw Akki een korte literaire lezing tijdens de DVDM University. Zonder veel informatie over deze verrassende voordracht prijs te geven, is al wel bekend dat het over twee romantische dichters uit de 19de en 20ste eeuw gaat. 

De muzikale invulling van de avond is in handen van ‘De Vale Gieren’; zij waren eerder op het podium.

Spontaan zelf voordragen
Voor het Open Podium zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl. of  Www.nederlandsdichterspodium.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Nederlands Dichterspodium

Werkendam | Bieb

0183 - 50 12 74

info@marcelvaandrager.nl www.nederlandsdichterspodium.nl
Deel dit bericht met je vrienden!