vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Openingsfeest MFA De Dussenaar

Openingsfeest MFA De Dussenaar

21 september 2017
Van donderdag 21 september 2017 tot en met zaterdag 23 september 2017


DUSSEN - Donderdag 21 t/m zaterdag 23 september viert Dussen de opening van MFA De Dussenaar. Die werd dit voorjaar in gebruik genomen. Nu alle bewoners hun intrek hebben wil de gemeente dit graag met alle betrokkenen en Dussenaren vieren.

Circusschool voor de kinderen
Donderdag 21 september gaan de jonge bewoners van de MFA aan de slag met een circusschool. Aan het einde van de schooldag is er voorstelling. Aansluitend is er een borrel voor genodigden.

75-plussers eten samen
Vrijdagmiddag 22 september nodigt de gemeente alle 75-plussers van Dussen uit voor een gezellig samenzijn. Na een lekkere maaltijd geeft ‘Meer Bewegen Voor Ouderen’ een demonstratie via film. Daarna geeft Ton Lensvelt een lezing met beelden van toen tot nu.

Open Dag
Zaterdag 23 september staan de deuren van De Dussenaar voor iedereen open. Van 11.00 tot 14.00 uur kunnen belangstellenden een kijkje nemen bij de verschillende bewoners, zoals de scholen en kinderopvang. De verenigingen met de Dussenaar als thuisbasis laten graag zien waar zij wekelijks voor trainen.

Voor de kinderen is er een springkussen. Ook kunnen zij zich laten omtoveren tot een prachtige vlinder, een stoere leeuw of piraat. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Deel dit bericht met je vrienden!