zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Start glasvezelcampagne buitengebied

Start glasvezelcampagne buitengebied

14 september 2017
Van 13:00 uur tot en met 14:00 uur

WIJK EN AALBURG - Start glasvezelcampagne in buitengebied Land van Heusden en Altena

Op maandag 18 september gaat de glasvezelcampagne in het buitengebied van het Land van Heusden en Altena van start. De gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem en De Maatschappij voor Breedband in Brabant (Mabib) praten u graag bij over de definitieve aanpak en het verbeterde aanbod op donderdag 14 september om 13.00 uur in het gemeentehuis van Aalburg. Ook zal tijdens deze bijeenkomst de planning bekend gemaakt worden.

De campagne werd in het voorjaar van 2017 aangekondigd en gaat nu echt beginnen. In de tussenliggende periode is de aanpak en het aanbod geconcretiseerd. Een aantal belangrijke wijzigingen zijn doorgevoerd. Zo is het minimale percentage inschrijvingen bijgesteld en is het aanbod eenduidiger geworden. In week 38 (van 18 tot 25 september) ontvangen alle huishoudens en bedrijven die geen coax of glasvezelaansluiting hebben  een informatiebrief over de glasvezelcampagne op de deurmat.

De glasvezelcampagne is een initiatief van Mabib. In totaal gaat het om circa 2.750 huishoudens en bedrijven in het buitengebied van het Land van Heusden en Altena. Alle bewoners ontvangen hetzelfde aanbod. Als 50% voor de uiterste inschrijfdatum een abonnement afsluit bij een dienstaanbieder, krijgt de aanleg van glasvezel een ‘go’.

Programma
13.00 uur welkomst Pieter van Grunsven, directeur Mabib
13.10 uur presentatie aanpak, aanbod en planning door Hans ter Beek, projectleider Mabib
13.30 uur korte toelichting van wethouder Wijnand van der Hoeven, gemeente Aalburg
13.35 uur vragenronde
13.45 uur fotomoment

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Gemeente Aalburg

Aalburg

0416 698700

gemeente@aalburg.nl www.Aalburg.nl
Deel dit bericht met je vrienden!