zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Vertel es! Crossroads Brabant 1940|1945

Vertel es! Crossroads Brabant 1940|1945

12 september 2017
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - Tijdens de Tweede Wereldoorlog was Noord-Brabant een (inter)nationaal toneel waar mensen uit de rest van Nederland, maar ook uit andere landen, terecht kwamen. Dit was de plek waar levenspaden van mensen elkaar kruisten. Crossroads gaat om het vertellen van deze menselijke verhalen over kruis- of keerpunten tijdens de Tweede Wereldoorlog in Noord-Brabant.

Hannie Visser schrijft in haar blog: 'Om dit verhaal compleet te maken hebben wij u nodig! Daarom organiseert Erfgoed Brabant samen met het Biesboschmuseum en Erfgoed Altena de bijeenkomst “Vertel es!”. Op deze avond kunt u uw persoonlijke verhalen over de Tweede Wereldoorlog vertellen.

Deze avond wordt u ook bijgepraat over het project Crossroads Brabant 40|45 en de herdenking van 75 jaar bevrijding van Noord-Brabant. Graag leggen wij uit wat een Crossroadsverhaal is, waarom wij persoonlijke verhalen ophalen belangrijk vinden en wat er met uw verhaal gaat gebeuren.'

Kent u of heeft u een verhaal over de Tweede Wereldoorlog? En wilt u dat verhaal graag vertellen en doorgeven aan de toekomst? Kom dan op 12 september naar het Biesboschmuseum in Werkendam en deel uw verhaal met ons!

Graag vernemen we van u of u bij de bijeenkomsten aanwezig bent.
U kunt zich tot 5 september aanmelden via: crossroadsbrabant@erfgoedbrabant.nl onder vermelding van bijeenkomst en locatie/datum. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!