vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

SmurfenFilm bij Stichting Paraplu

SmurfenFilm bij Stichting Paraplu

06 september 2017
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG - Film ‘De Smurfen en het Verloren Dorp’ bij St. Paraplu.

Op woensdag 6 september 2017 organiseert stichting Paraplu weer een kinderfilmmiddag. Ook deze keer is er een actuele film te zien in BuBeClu  te Wijk en Aalburg. De vrijwilligers van de Paraplu draaien vanaf 14.00 uur de film ‘De Smurfen en het Verloren Dorp’ op groot beeldscherm voor kids vanaf 6 tot ongeveer 14 jaar. De film is Nederlands gesproken, dus ook voor de kleinere kids goed te volgen.

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt.
Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en gevaar zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid!

Wil je weten hoe dit leuke, spannende verhaal afloopt, kom dan woensdag naar

De entree bedraagt € 2,- maar ben je lid van Stichting Paraplu Aalburg, dan betaal je slechts € 1,-. BuBeClu is te vinden aan Nijverheidsstraat 2 in Wijk en Aalburg.

De film is om ongeveer 15.45 uur afgelopen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting Paraplu Aalburg

Wijk en Aalburg

(0416) 352809

parapluaalburg@gmail.com www.facebook.com/StichtingParapluAalburg
Deel dit bericht met je vrienden!