donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Jaarlijkse stranddienst De Burcht

Jaarlijkse stranddienst De Burcht

02 juli 2017
Van 15:00 uur tot en met 00:00 uur

SLEEUWIJK - Een jubileum moet je vieren! Voor de vijfde keer organiseert De Burcht Sleeuwijk haar jaarlijkse stranddienst.
Met je blote voeten in het zand, een goede boodschap, muziek van de jonge kerkband van de Burcht, coole drankjes en een gratis BBQ. Dat klinkt niet bepaald als een kerkdienst? Toch wel! Maar dan eentje in de openlucht op het strandje van Oudendijk. Iedereen is welkom, dit wil je niet missen!

In eerdere edities waren onder andere de band Trinity en Reni en Elisa Krijgsman al te gast. Dit jaar verwelkomen we Giovanni Veldhuis, directeur van Youth Alive die zal spreken over het thema “Waarom vieren we feest?” Een feest wordt het, kom langs, geniet en laat je verrassen!

De stranddienst begint om 15.00 uur op het strand van Oudendijk. Je kunt je auto parkeren bij de Vinkenhaven in Woudrichem, maar nog beter, kom op de fiets omdat parkeerplaatsen beperkt zijn.

Voor meer informatie over de Burcht kijk je op www.deburchtsleeuwijk.nl

Achtergrondinformatie VEG De Burcht

De Burcht is een groeiende gemeente met veel jonge gezinnen uit Sleeuwijk en nabije omgeving. Inmiddels bestaat de gemeente 15 jaar en bezoeken ongeveer 350  mensen de zondagse diensten. De Missie van deze plaatselijke gemeente is om te groeien in liefde voor God, voor elkaar en de mensen om hen heen.

Meer informatie is te vinden op www.deburchtsleeuwijk.nl

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!