vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

De Stuiter speelt '1001'

De Stuiter speelt '1001'

22 juni 2017
Van donderdag 22 juni 2017 tot en met zaterdag 01 juli 2017
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

POEDEROIJEN - De Stuiter speelt in juni & juli 6 avonden op Batterij onder Poederoijen. Kaartverkoop start op 22 mei.

Het verhaal van Sherezade
Of beter: de verhalen die Sherezade vertelde aan de koning. Verhalen, geen sprookjes. Over een koning, een dwerg, een Moghrabin. Nacht 562, pratende dieren, tovenarij, Aladdin en heel veel eten. Verhalen over liefde en jaloezie. Over vindingrijkheid en je lot. Overgave en verwondering.
De spelers nemen u mee in het verhalenfestival. U wordt rondgeleid over de schitterende locatie en door 1001 nachten vol vertellingen.

Eeuwenoude verhalen gespeeld op een fort van bijna 150 jaar oud.
De Oosterse cultuur op de Hollandse klei.

Samenwerking
De theatervereniging koos dit jaar voor een plek buiten de gemeente Woudrichem. Voor deze ‘Oosterse’ voorstelling zochten zij een locatie zo mooi, zo uniek… En zo kwamen zij bij Theo de Vries en buurland Batterij onder Poederoijen. Over de sluis bij Andel, zo ver weg en toch zo dichtbij.
De regie dit jaar wordt gedaan door Niek Dekker. Hij schreef het stuk ‘1001’ zelf, aan de hand van de vertellingen uit Duizend-en-één-nacht.

Speeldata
Het verhalenspektakel is te zien op 22, 23, 24, 29, 30 juni en 1 juli. De kaartverkoop start op maandag 22 mei op de website van De Stuiter en op diverse locaties binnen het land van Heusden en Altena. Leden van de Rabobank kunnen hun kaarten weer met korting kopen. Houdt de krant en website www.destuiter.nl in de gaten voor actuele informatie.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Stuiter

Poederoijen

Www.destuiter.nl
Deel dit bericht met je vrienden!