dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Vierde Haantjestoernooi

Vierde Haantjestoernooi

10 juni 2017
Van 13:00 uur tot en met 23:00 uur

Veen - Traditiegetrouw wordt zal op de tweede zaterdag van juni, op het sportterrein “DE HANEN WEIDE”  het 4e HAANTJESTOERNOOI georganiseerd.

Achilles Veen laat weten: 'Net als vele jaren hiervoor willen we ook dit jaar weer een leuk afsluitingsfeest met een bijbehorend recreatietoernooi organiseren. Ook dit jaar hebben we naast het toernooi, de afsluiting van het seizoen 2016/2017 met een feestavond, een Barbecue en een stukje muziek.
Iedereen die in staat is om een groep (7-tal) samen te stellen, EN OUDER IS DAN 14 JAAR,  mag zich inschrijven. Dit kunnen o.a. zijn: families, bedrijven, verenigingen, vriendengroepen of noem het maar op.

Voor sportkleding / tenues dient het team zelf zorg voor te dragen.

Hierbij nodigen wij U uit om een groep samen te stellen en deel te nemen aan dit gezellige sportfestijn. Er zal 7 tegen 7 gevoetbald worden over een half veld, aan buitenspel doen we niet en er mag gewisseld worden zo vaak men wil.
Na afloop kan onder het genot van hapje en drankje de jaarlijkse feestvreugde ook weer losbarsten, zoals we dat gewend zijn in Veen.
Er wordt gespeeld in verschillende pouls en een finaleronde.De hoofdprijs bestaat uit een wisselschaal en voor de 1e, 2e en 3e prijs liggen er keiharde VALUTA’S klaar.

Het inschrijfgeld voor deelname aan deze dag bedraagt slechts € 25,- per team.
Mocht U geïnteresseerd zijn, kunt U zicht VOOR 30 MEI opgeven door een mailtje te sturen naar jaccovosbouw@gmail.com en zet daar de volgende gegevens in:
• Teamnaam
• Naam contactpersoon
• Telefoonnummer
• Email adres

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

vv Achilles Veen

Veen

0416-691794

info@2achillesveen.nl www.achillesveen.nl
Deel dit bericht met je vrienden!