zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Avondje lachen met Generaal Pardon!

Avondje lachen met Generaal Pardon!

08 juni 2017
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - Avondje lachen? Generaal Pardon! speelt 8 juni improvisatietheater in ‘t Hoekske.

Theatergroep YrroS! is in 2015 gestart met een nieuw initiatief: improvisatietheater. Niet alleen nieuw voor YrroS! maar ook nieuw voor de regio. Met een groep ambitieuze spelers volgen we al ruim 2 jaar trainingen improvisatietheater van professionele coaches. En iedere cursusronde sluiten we nu traditiegetrouw af met een voorstelling voor publiek, om ook Altena te verrassen met deze voor deze omgeving nieuwe theatervorm.

Op 8 juni kun je een avond komen lachen in Café ‘t Hoekske - in de Woudrichemse vesting.
(Besloten voorstelling o.b.v. reserveren)

De voorstelling is een aaneenschakeling van verschillende improvisatie-games. Als publiek word je actief bij de voorstelling betrokken door het geven van suggesties op vragen die de spelers stellen om een game te starten. De spelers improviseren dan direct een scène op basis van de gegeven input.

Vind je een scène of vondst van een speler echt hilarisch? Dan kun je dat als kijker direct laten blijken door de symbolische (kunst-)bloem die op je stoel ligt naar de speler of op het podium te gooien. Als instant beloning.

Impulsen
Voor de spelers is improvisatie-theater een heel nieuwe techniek en wezenlijk anders dan het teksttheater. Bij de improvisatie gaat het om gebruik te maken van het spelaanbod van de medespeler en het open staan voor spontane invallen tijdens het spel. Impulsen volgen. Van te voren weten de spelers niet welke kant een game opgaat.

De spelers van Generaal Pardon! zijn: Lida Hagenaars, Jacky van der Vleuten, Eric Schopman, Lianne van der Vliet, Rob Latten, Mirjam van den Bogaard, Loes van Leeuwen, Albert van Buren en Jorien Buijs. De begeleiding komt van de muzikale crème de la crème van improland Marco van Duuren op het keybord.

Locatie: bij Wim & Angele in Cafe ‘t Hoekske, in de Woerkumse vesting.
Datum:  donderdagavond 8 juni 2017
Ontvangst: de ‘zaal’ is open om 19.30 en om 20.00 uur is de aanvang van de voorstelling.
Kaarten: entree is € 5 pp voor een avondvullende show.

Reserveren via www.yrrostheater.com
Wees er op tijd bij want vol=vol.

Lees ook: Generaal Pardon! vervoert Altena met verrassend inprovisatietheater

(Foto's Werkendam.net)

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Theatergroep YrroS!

Woudrichem

www.yrrostheater.com
Deel dit bericht met je vrienden!