zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

KIck off Jongerenraad

KIck off Jongerenraad

29 mei 2017
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - De kick off van de Jongerenraad Going4OneAltena is een feit. Vele jongeren hebben zich voor dit experiment in het zicht van de gemeentelijke herindeling aangemeld om hieraan een steentje bij te dragen.

De drie gemeenteraden hebben voor dit experiment groen licht gegeven, zodat nu alle ingrediënten  aanwezig zijn om concreet met dit icoonproject te starten.

Hieraan zal een officieel tintje worden gegeven en wel op:
MAANDAG 29 MEI 2017 AANVANG 19.00 UUR IN HET GEMEENTEHUIS VAN WOUDRICHEM

Tijdens deze bijeenkomst stellen de jongeren zichzelf voor en zullen zij uitleg geven waarom zij zich gaan inzetten voor deze Jongerenraad Going4One Altena.

Het doel van de Jongerenraad Goning4OneAltena is uiteindelijk aan te geven dat de stem van de jongeren in het politieke besluitvormingsproces noodzakelijk is. Zij zullen de komende anderhalf jaar aan de hand van een aantal onderwerpen, de drie gemeenteraden ongevraagd dan wel gevraagd advies gaan geven.

Na de evaluatie medio 2018 zal de Jongerenraad Going4OneAltena een definitief voorstel aan de nieuwe gemeenteraad van Altena voorleggen om tot instelling van een Jongerenraad per  1 januari 2019 over te gaan.

Na afloop van het officiële gedeelte zal onder het genot van een drankje en een hapje nader met de jongeren kennisgemaakt kunnen worden.

Info

Organisator:

Adres:

Going 4One Altena

Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!