dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Maestro Nieuwendijk door ONS

Maestro Nieuwendijk door ONS

20 mei 2017
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

NIEUWENDIJK - Op zaterdagavond 20 mei 2017 organiseert muziekvereniging ONS een groots en ludiek muzikaal evenement: Maestro Nieuwendijk.

Vijf bekende Nieuwendijkse gezichten (3 mannen, 2 vrouwen) zullen in de tot concertzaal omgetoverde sporthal ‘De Iris’ strijden om de felbegeerde Maestro-titel. Ze zullen met hun dirigeerstok het ‘Maestro-orkest’ Fanfare ONS heelhuids door verschillende muziekstukken loodsen.
Vooraf hebben ze daarin een korte basistraining gehad van dirigente Anneke Konings-Kros. Van deze trainingen worden beelden gemaakt die tijdens het concert vertoond worden.

Tijdens de uitvoering zal het publiek op de beeldschermen hetzelfde zien als het orkest: de Maestro’s aan het werk. Natuurlijk worden de Maestro’s beoordeeld. Dit gebeurt door een Nieuwendijkse jury met verstand van zaken.

Houd de kranten en social media in de gaten om te weten wíe de Nieuwendijkse Maestro’s zijn. Wilt u nu al verzekerd zijn van een plaatsbewijs? Mail dan naar: maestronieuwendijk@hotmail.com. U ontvangt een mail ter bevestiging en met informatie over de betaling ervan. Na betaling zorgt fanfare ONS ervoor dat u de kaartjes thuis bezorgd krijgt. V

Vanaf 24 april 2017 kunnen de kaartjes ook gekocht worden bij COOP Nieuwendijk en bij De Juf’s Muziekwinkel, Vijverstraat 23. Een entreebewijs kost € 10,-  en is inclusief een pauze consumptie.

Info

Organisator:

Adres:

ONS Fanfare

Nieuwendijk

Deel dit bericht met je vrienden!