donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Bruinekilweg en Jeppegatweg dicht

Bruinekilweg en Jeppegatweg dicht

03 mei 2017
Van 08:00 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - Bruinekilweg en Jeppegatweg dicht. Op woensdag 3 mei worden de pompen bij de gemalen getest. De Bruinekilweg en de Jeppegatweg zijn die dag afgesloten van van 08.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.
logo

Woensdag 3 mei 2017 test Waterschap Rivierenland noodpompen bij de gemalen Bruinekil en Oostkil. De noodpompen zijn één van de maatregelen die het waterschap en de gemeente treffen om wateroverlast in de Oostwaard te beperken bij extreme regenval. De test heeft gevolgen voor de bereikbaarheid.                  

In opdracht van het waterschap test aannemingsbedrijf gebr. Tolenaars uit Nieuwendijk vier noodpompen, die worden aangedreven door een tractor. De afvoerleidingen van de pompen komen over de dijk te liggen. Daarom zijn de Bruinekilweg en de Jeppegatweg,  zowel de weg als het fietspad, afgesloten. De afsluiting geldt vanaf 08.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Vanwege de veiligheid is het verboden in de nabijheid van het materieel te komen.

Verkeershinder
Het waterschap  realiseert zich dat dit  voor u hinder kan opleveren. De oefening en de afsluiting van de wegen zijn met hulpdiensten en de gemeente afgestemd.

Vragen?
Voor vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met de projectleider van Waterschap Rivierenland, de heer Laurens Pompe. Hij is bereikbaar via telefoon (06) 2293 1001 en email l.pompe@wsrl.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Gemeente Werkendam

Werkendam

(0183) 50 72 00

info@werkendam.nl www.werkendam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!