donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Meeting Maas!

Meeting Maas!

13 april 2017
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - MAAS! is op 13 april 2017 in de Teerkamer om 20.00 uur.

Onder het genot van een goed glas wijn willen het Gouverneursduo met jullie te praten over de ontwikkelingen in de vesting.
De bewoners van de Woerkumer Vesting hebben de duo Gouverneurs Beppie ten Bohmer en Ronald van den Ende voor een periode van 3 jaar benoemd. Zij vertegenwoordigen de belangen van de vestingbewoners.

De gouverneurs werken samen met “MAAS!”, een onafhankelijk bewonersplatform dat minimaal twee keer per jaar een programma met interviews, debat, muziek en humor organiseert.

MAAS! vernieuwt. Kom langs en maak het mee!

MAAS! is een programma vol interviews, live muziek, humor, discussie en debat met als rode draad de vesting van Woudrichem. MAAS! is een avond van, voor en door iedereen die geïnteresseerd is in het wel en wee van vesting Woudrichem. De presentatie is in handen van Robert Salomons en Monica Boer.

Ook deze editie van MAAS! zit weer boordevol interessante wetenswaardigheden en opzienbarende onthullingen. Zo zal het ondermeer gaan over het Spektakelweekend rondom Hemelvaart, de Schokker en De Veste; en over nog heel veel meer (wat nu nog niet allemaal verklapt kan worden).

Kortom, meer dan genoeg om voor langs te komen wanneer u zich betrokken voelt bij vesting.

Zeker deze keer in De Teerkamer aan de Vissersdijk 35.

Info

Organisator:

Adres:

Bewonersplatform Maas!

Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!