donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Diensten rond Pasen

Diensten rond Pasen

09 april 2017
Van zondag 09 april 2017 tot en met vrijdag 14 april 2017
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - Op Palmzondag, D.V. 9 april zal in de morgendienst ds. J. de Goei uit Amersfoort voorgaan. Aan deze dienst verleent ook het chr. gemengd koor Soli Deo Gloria uit Werkendam haar medewerking. Ook is er in deze dienst voorbereiding op de viering van het Heilig Avondmaal op Witte Donderdag ’s-Avonds verwachten wij Ds. A.H. Groen uit Rijsoord.

Op 1e Paasdag D.V. zondag 9 april gaat Ds. C. Hendriksen uit Woudrichem voor. Bij aanvang van deze dienst wordt de Paaskaars weer aangestoken. Voor aanvang van de dienst zullen we met elkaar een aantal (paas-)liederen zingen, dus kom op tijd!  In deze dienst zal Sjanie den Haan openbare belijdenis van haar geloof afleggen. ’s-Avonds hoopt Ds. R. Werrie uit Beusichem voor te gaan..

Op woensdagavond DV 12 april wordt er in de Dorpskerk samen met de Gereformeerde kerk een vesperdienst gehouden. De Vesperdienst wordt geleid door ds. H. P. de Goede en pastoraal werker H. Dekker. Deze vesperdienst wordt weer gehouden omdat is gebleken dat hieraan behoefte is.

Op Witte Donderdag D.V. 13 april zal ’s-avonds ds. J. de Goei uit Amersfoort weer voorgaan. In deze dienst zal ook de viering van het Heilig Avondmaal plaatsvinden.

Op Goede Vrijdag D.V. 14 april zal ’s-avonds Ds. W. de Graaff uit Geldermalsen voorgaan. Op het eind van deze dienst zal de paaskaars worden gedoofd.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Hervormde Gemeente

Werkendam

www.hervormdegemeentewerkendam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!