vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Aelse Dorpsquiz

29 maart 2017
Van woensdag 29 maart 2017 tot en met zaterdag 29 april 2017
Van 18:30 uur tot en met 22:30 uur

ANDEL - D’n Aelse Dorpsquiz’. Deze quiz is bedoeld voor alle inwoners van Andel, van jong tot oud.

Belangrijke data

Woensdag 29 Maart, Captainsavond, Locatie: Puntzaal ’T Buitenhoff, Tijdstip 20.00 uur
Op woensdag 29 maart 20.00 uur vindt een informatieavond plaats voor de teamcaptains. De teamcaptain of een plaatsvervanger zal verplicht aanwezig moeten zijn en dient minimaal 18 jaar te zijn. Een team waarvan geen afgevaardigde aanwezig is op de captainsavond kan niet deelnemen aan D’n Aelse Dorpsquiz. Tijdens de informatie avond worden de officiële spelregels voor D’n Aelse Dorpsquiz uitgedeeld en is er de mogelijkheid voor het stellen van vragen.

Zaterdag 8 april, Quizavond, Startlocatie: ’T Buitenhoff, Tijdstip: 18.30
Op zaterdagavond 8 april worden de teamcaptains tussen 18.30 en 19.00 uur in ’T Buitenhoff verwacht voor het ophalen van het quizboek. Stipt 19.00 uur zal worden begonnen met het uitreiken van de quizboeken door de organisatie. Vanaf dat moment is de allereerste Aelse Dorpsquiz ook werkelijk begonnen. De teamcaptains gaan naar hun teamlocatie om de vragen te beantwoorden. De teamlocatie mag elke willekeurige locatie in Andel zijn waar het team samen aan het quizboek zal gaan werken. Een grote huiskamer/ keuken, kantine of schuur met een grote tafel en meerde stoelen is hiervoor uitermate geschikt. De locatie moet vooraf bekend worden gemaakt bij de organisatie.
Uiterlijk 23.30 zal het full-colour exemplaar weer ingeleverd moeten worden door dezelfde teamcaptain.

Zaterdag 29 april, Feestelijke afsluitavond met prijsuitreiking Dorpsquiz. Locatie: Feesttent Romboutstoren, Tijdstip 20.30.
De organisatie heeft 3 weken de tijd om alle quizboeken na te kijken en te beoordelen.
De bekendmaking van de uitslag zal plaatsvinden tijdens de afsluitavond van D’n Aelse Dorpsquiz, welke op zaterdag 29 april 2017 gehouden zal worden in de feesttent bij de Romboutstoren. Deze avond maakt deel uit van de feestweek 2017 en is tevens de afsluitavond van deze feestweek. Ieder team zal gevraagd worden om passend bij hun teamnaam, verkleed te komen. Dit is echter niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd. Elk team maakt een passende mascotte. Deze mascotte is aanwezig tijdens de quiz-avond op 8 april 2017 en tijdens de afsluit avond op 29 april 2017.

De werkgroep heeft 3 weken de tijd om de vragen na te kijken. De prijsuitreiking met feestavond wordt gehouden in de feesttent tijdens de feestweek op zaterdagavond 29 april. Naast een mooi geldbedrag voor de 1e, 2e en 3e prijs staat er ook een jaar lang roem op het spel en uiteraard het winnen van de wisselbeker!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Aelse Dorpsquiz

Andel

www.aelsedorpsquiz.nl/
Deel dit bericht met je vrienden!