woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Jongerendienst 'God, wat moet ik er mee?!'

Jongerendienst 'God, wat moet ik er mee?!'

26 maart 2017
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

ANDEL -Jongerendienst ‘God, wat moet ik er mee?!’

Op zondagochtend 26 maart is er weer een jongerendienst in de Vrije Evangelische Gemeente ‘De Koningshof’. Het thema van de jongerendienst deze ochtend is: ‘God, wat moet ik er mee?!’. De spreker is Robbie van Veen.

Inleiding op het thema:
Het zal waarschijnlijk niemand ontgaan maar de wereld lijkt wel in brand te staan. Op het nieuws is te zien hoe natuurrampen onze planeet teisteren. Mensen komen om van de honger, door oorlogsgeweld en verschrikkelijke ziekten. De angst voor terrorisme groeit en de eenzaamheid neemt toe. Misschien biedt de politiek uitkomst. Alhoewel, met 28 partijen om uit te kiezen lijkt de verdeeldheid in ons land ook nog eens toe te nemen.

Een vraag die veel mensen stellen luidt: “Waar is God in deze ellende?” Want ja, als er een God zou zijn dan zouden de vreselijke dingen die gebeuren nooit gebeuren. Echter, met de ellende die toeneemt, neemt ook het aantal mensen dat ‘spiritueel op zoek’ is ook toe. Steeds meer mensen willen aan de chaos ontsnappen en zoeken hun rust in het bovennatuurlijke.

Zou er dan echt meer zijn tussen hemel en aarde? Is er meer dan het ‘chemische ongeluk’ dat we om ons heen zien? Zou God dan het antwoord hebben op onze vragen aangaande de ellende waar we allemaal mee te maken hebben?
Misschien ken je God al. Misschien ook niet. Misschien vind je het spannend om Hem te leren kennen. Wat als je leven saai wordt en je voortaan elke zondag naar de kerk moet? Misschien wil je Hem wel leren kennen maar denk je steeds opnieuw: God, wat moet ik er mee?!
Iedereen is van harte welkom op zondag 26 maart, aanvang 10:00 uur in VEG De Koningshof, Burgemeester v.d. Schansstraat 50 in Andel. Ook de wat oudere mensen mogen gewoon naar binnen. Het is maar net hoe jong je je voelt! Iedereen is van harte welkom, graag tot dan!

- Jeugdgroep Quest -

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

VEG De Koningshof

Andel

0183 44 39 13

www.koningshof-andel.nl
Deel dit bericht met je vrienden!