dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

New Bridge Gang in Xinix

New Bridge Gang in Xinix

24 maart 2017
Van 21:00 uur tot en met 00:00 uur

NIEUWENDIJK - New Bridge Gang in Xinix

Vrijdag 24 maart 2017 is het voor de tweede keer aan The New Bridge Gang en gasten om Xinix op zijn kop te zetten.  Sinds het voorjaar van 2013 is deze originele band, met een doorgewinterde bezetting op stoom gekomen. Een groovende ritmesectie, moddervette gitaar, swingende piano en een knorrende tenorsax die wordt voorgegaan door de door de wol geverfde zangeres.  Aangevuld met de  blazerssectie The Blowkecks die het vuur her en der nog eens opstoken met strakke toeters.
The New Bridge Gang speelt pop, rock, soul- en funkcovers, maar op een eigenwijze manier. Van Stevie Wonder tot Eurythmics. Natuurlijk niet alleen old school.  Ook nieuwer moderner werk, met hart en ziel maar vooral eigenzinnig gespeeld. Swingend en dynamisch. Ingehouden, of hard als het kan en moet.

Behalve The Blowkecks zijn de (vocale) vrienden voor deze avond:  Gemma van Diemen (Gem Gang), Ferdinand Biesheuvel (Bo's Drag), Diny den Dunnen (SOAP), Johan van Putten(Ficky Stingers) en last but not least Manouschka Bouman (ex-Bridge Gang).

Kortom; komen dus naar deze bijzondere happening. De zaal is open vanaf 21.00 uur. Entreeprijzen: jeugdleden € 5,00, leden € 6,00 en niet-leden € 8,00

Meer info op www.xinix.nl

The New Bridge Gang is:

Sandra van Rosmalen​​-​zang
Astrid van de Houwen​​-​toetsen/zang
Hans Ouwerkerk​​-​tenor sax
Paul Waakop-Reijers​​-​gitaar/zang
Marco Bruggeman​​-​bas/zang
Henk Verhoeven​​-​drums

The Blowkeck:

Gerd Broekhuizen​​- ​bariton sax
Ad Middelkoop​​​-​alt sax
Niels Kant​​​-​trompet







Paul Waakop-Reijers (The New Bridge Gang)

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Poppodium Xinix

Nieuwendijk

0183 - 405 808

www.xinixweb.nl
Deel dit bericht met je vrienden!