zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Filmavond in jongerencentrum de Pomp…

Filmavond in jongerencentrum de Pomp…

11 februari 2017
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK - Zaterdag 11 februari is er een Filmavond in jongerencentrum de Pomp. In de aankomende dagen kan iedereen via de website van de Pomp stemmen op de film die ze willen zien.

In de eerste film (Blue Like Jazz) besluit een vrome 19-jarige tweedejaarsstudent aan het Texas Junior College impulsief om zijn evangelische opvoeding in te ruilen voor een leven in de Pacific Northwest. Hij vertrekt naar één van de meest progressieve campussen in Amerika, Reed College in Portland. Bij zijn aankomst blijken de omgeving en de excentrieke studenten heel anders te zijn dan hij zich ooit kon voorstellen. Daardoor start voor hem het begin van een reis naar zelfontdekking om te leren begrijpen wie hij is en waar hij werkelijk in gelooft.

De tweede film is ”Camp”. Om in gunstig daglicht te staan bij een potentiële klant, geeft de financieel adviseur Ken Matthews zich op als begeleider op een zomerkamp voor jongeren uit de pleegzorg. Hij wordt gekoppeld aan de tienjarige Eli die terughoudend is tegenover iedereen. Ook Ken kan zich moeilijk schikken naar het kamp, maar wanneer hij het zware verleden van Eli ontdekt groeit zijn empathie.

De laatste film is het aangrijpende Trade of innocents Alex (Dermot Mulroney) en Claire (Mira Sorvino) Becker zijn een getrouwd Amerikaans stel dat rouwt om het verlies van hun dochter. Ze besluiten in Cambodja de strijd aan te gaan tegen de mensenhandel. Ze groeien uit tot de enige hoop en vertrouwenspersonen van een jong meisje dat ze proberen te redden uit de klauwen van een sadistische en onmenselijke mensenhandelaar die meisjes levert aan bordelen in de achterbuurten.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn wij geopend vanaf 20.00 en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres: Sportlaan 3A in Almkerk.

Voor meer informatie kun je mail: contact@depomp.com
www.depomp.com

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

JC De Pomp

Almkerk

0183-442012

contact@depomp.com www.depomp.com
Deel dit bericht met je vrienden!