vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Jeugdmuziekdag Altena 2017

Jeugdmuziekdag Altena 2017

11 februari 2017
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK - Deze dag wordt gehouden op zaterdag 11 februari 2017 in ’t Verlaat in Almkerk. Tijdens de dag speel je samen met andere muzikanten in één groot orkest en wordt er gewerkt aan een concertprogramma onder leiding van professionele dirigenten. Het thema is: “Avontueuropa”.

Naast gezamenlijke repetities wordt er 's middags in kleinere groepen gerepeteerd. De dag begint om 10 uur en wordt afgesloten met een feestelijk slotconcert.

Maar liefst 95 jeugdige muzikanten uit het Land van Heusden en Altena hebben zich aangemeld om een hele dag muziek te komen maken. Het thema is deze dag: ‘Avontueuropa’, oftewel een avontuurlijke rondreis door Europa.

Om 10.30 uur start de repetitie met het hele orkest. De reeds toegestuurde muziekstukken worden dan doorgespeeld. Na de lunch volgen er groepsrepetities en met opnieuw een gezamenlijke repetitie wordt de middag afgesloten.

Vanaf 19.00 uur is het slotconcert en worden de muziekwerken die overdag zijn ingestudeerd ten gehore gebracht. Iedereen die hiervoor belangstelling heeft, wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn, zodat u zelf kunt horen hoeveel plezier jeugdige muzikanten aan muziek maken beleven.

De toegang is gratis!

Info

Organisator:

Adres:

Jeugdmuziekdag Altena

Almkerk

Deel dit bericht met je vrienden!