donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Vogelcursus Altenatuur

Vogelcursus Altenatuur

08 februari 2017
Van woensdag 08 februari 2017 tot en met zaterdag 08 april 2017
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

GIESSEN – Vogels zie je overal. Je hebt altijd al willen weten om welke vogel het nou precies gaat. Enthousiaste en ervaren vogelaars van Altenatuur leggen komend voorjaar tijdens twee praktische cursusavonden uit waarom ‘vogelen’ zo leuk is.

Op de eerste avond worden aan de hand van een powerpointpresentatie tuinvogels in beeld gebracht, tijdens de tweede bijeenkomst wordt aandacht besteed aan water- en weidevogels, allebei gevolgd door een veldexcursie.

Een leuke opstap naar de cursus is de Nationale Tuinvogeltelling in het weekend van 28 en 29 januari, waarbij deelnemers gevraagd wordt gedurende een half uur te noteren welke vogels er in je tuin voorkomen. Informatie hierover is te vinden op: www.tuinvogeltelling.nl

De cursusavonden zijn op Fort Giessen op de woensdagen 8 februari en 5 april en beginnen om 19.30 uur. De praktijkochtenden zijn op zaterdagmorgen 11 februari en 8 april tussen 9.00 – 12.00 uur. De kosten  bedragen tien euro per persoon.

Aanmelden kan door vóór 22 januari een mail te sturen naar Altenatuur@gmail.com onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, met een maximum van 25 deelnemers.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Altenatuur

Giessen | Fort Giessen

www.altenatuur.nl
Deel dit bericht met je vrienden!