zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Inloopmuziekavond voor Jan en Alleman

Inloopmuziekavond voor Jan en Alleman

04 februari 2017
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

HANK - Brassband Kunst & Vriendschap start in samenwerking met de Stichting Sport en Spel Gehandicapten een sponsoractie in het Land van Heusden en Altena. Dit wil de band accentueren met een muziekavond op 4 februari in ‘t Uivernest in Hank.

Deze avond staat in het teken van muziek voor “Jan en Alleman” waarbij gezelligheid en socializen hoog in het vaandel staat. Kortom een gezellige avond met een diversiteit aan muziek. Op het programma staat traditionele brassband muziek, pop klassiekers, filmmuziek, en hollandstalige meezingers.

Deze avond wordt ook medewerking verleend door Havenkoor Vissershang onder leiding van Els Evers. Muzikale begeleiding komt van de accordeonisten Toine Zijlmans en Jan van Breugel.

Het koor zingt Nederlandstalig repertoire over de zee, het water, de Biesbosch.
Gezelligheid staat hier voorop.
In het repertoire veel klassiekers, zoals de Klok van Arnemuiden, de Zuiderzeebalade, liedjes over de streek zoals het Biesboschlied, maar ook uitbundige meedeiners zoals het Brabantse Houdoe.

Kortom, Brassband Kunst & Vriendschap o.l.v. Henk van Loon en Havenkoor Vissershang o.l.v. Els Evers brengen u een programma voor Jan en Alleman.

Wij hopen u op 4 februari aanstaande als gast te mogen begroeten.
Vanaf 19.30 wordt u door ons feestelijk ontvangen, waarna wij u trakteren op een gezellige muziekavond.
Ontvangst 19.30 uur, aanvang programma 20.00 uur, ’t Uivernest, Kerkstraat 9 te Hank.
Toegang is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Brassband Kunst en Vriendschap

Hank

Deel dit bericht met je vrienden!