vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Afscheid Dert Vlaander SGP

Afscheid Dert Vlaander SGP

25 januari 2017
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG - Dert Vlaander, fractievoorzitter van de SGP te Aalburg,heeft zijn ontslagbrief ingediend bij de voorzitter van de gemeenteraad.

De reden daarvoor is dat hij verhuist naar buiten de gemeente Aalburg en daardoor vervalt automatisch het recht om deel te kunnen nemen aan de Aalburgse politiek. Vlaander was fractievoorzitter vanaf medio 2011, hij nam die rol toen over van Adri Burghout.

Het is niet de meest rustige periode geweest in Aalburg tijdens het voorzitterschap van Vlaander. Het is nu het vierde college na zijn aantreden. Maar het huidige college zit stevig in het zadel en functioneert goed. Met de komende fusie in zicht is het nu vooral zaak ervoor te zorgen dat de Aalburgse inwoners met een goed voorzieningenniveau de nieuwe fusiegemeente ingaan.

Het bestuur van de SGP-Aalburg betreurt het vertrek van Vlaander maar heeft begrip voor zijn besluit.

Adri Burghout neemt de zetel van Dert Vlaander over. Burghout heeft om reden van de continuïteit van de SGP-Aalburg besloten het raadswerk weer op te pakken. Daarbij zal hij constructief meewerken aan de besluiten die genomen worden ook in het kader van de fusie.

Het afscheid van Vlaander en de installatie van Burghout staan gepland op DV 31 januari 2017 tijdens de te houden raadsvergadering. Aldus de SGP.

Info

Organisator:

Adres:

SGP

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!