dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Jeugddienst

Jeugddienst

22 januari 2017
Van 18:00 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - Themadienst ‘Wanted: Bruid m/v’

Op 22 januari 2017 verzorgt Nathalie Booij samen met haar akoestische band en spreker Mirjam Booij – Hendriks de creatieve themadienst ‘Wanted: bruid m/v’ in de Hervormde Kerk te Woudrichem, Kerkstraat 35 .

De dienst begint om 18.00 uur.

Iedereen is welkom!

In de bijbel wordt meerdere keren benoemd dat de relatie tussen God en de mens en de gemeente vergelijkbaar is met een huwelijksrelatie. Hierin wordt God als Bruidegom omschreven en Zijn gemeente als Zijn bruid. In deze dienst zullen we hierover nadenken op een creatieve en toegankelijke manier.

Spreker Mirjam Booij – Hendriks heeft speciaal voor deze dienst een bijzondere overdenking uitgedacht. Naast de heerlijke samenzang, zal Nathalie Booij ook mooie luisternummers zingen. Door de creatieve vormgeving zal de dienst lang in het geheugen blijven van de bezoekers!

Tijdens de dienst wordt er één collecte gehouden die bestemd is voor de stichting ‘Meer dan een lied’. Deze stichting helpt Nathalie Booij en haar man Mark Pardijs met alle muzikale activiteiten die zij uitvoeren in kerken.

Voor meer informatie over de stichting ‘Meer dan een lied’, over Nathalie Booij of de themadienst  kunt u kijken op www.nathaliebooij.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Hervormde kerk

Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!