woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

CDA Kamerleden op werkbezoek bij ZLTO Altena-Biesbosch

CDA Kamerleden op werkbezoek bij ZLTO Altena-Biesbosch

16 januari 2017
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK - CDA Kamerleden op werkbezoek bij ZLTO Altena-Biesbosch


CDA Tweede Kamerleden Jaco Geurts en Erik Ronnes brengen op 16 januari a.s. een werkbezoek aan de ZLTO-afdeling Altena-Biesbosch. Op het programma staan o.m. een kennismaking met de afdeling en een aantal bedrijfsbezoeken in de regio Altena-Biesbosch.

Geurts is sinds 2012 Kamerlid en voor de fractie van het CDA o.a. woordvoerder land- en tuinbouw. Recent werd hij voor de derde keer op rij uitgeroepen tot beste landbouwpoliticus van Nederland. Ronnes, Kamerlid vanaf 2015, is woordvoerder wonen en Rijksdienst. Bij de Tweede Kamerverkiezingen in maart staat Geurts op plaats 10 en Ronnes op plaats 17 van de CDA-kandidatenlijst.

Geurts: “Vanuit mijn boerenervaring en met gezond boerenverstand blijf ik opkomen voor de boeren, tuinders, fruittelers en vissers. Het afgelopen jaar heb ik met veel mensen gesproken over de zorgen die zij hebben en die hun kinderen afraden hun bedrijf over te nemen door de strenge overheidsregels. Dat kan en mag niet gebeuren en daarom is het tijd voor verandering. Het familie- en gezinsbedrijf moet weer centraal komen te staan. En zij verdienen ons vertrouwen en de ruimte om gewoon hun werk te kunnen doen. Ik zet mij namens het CDA in voor een eerlijke economie en een beter Nederland.”

Startlocatie is het landbouwbedrijf van de familie Straver, gelegen aan de Provincialeweg Zuid 34, 4286 LL in Almkerk.

Info

Organisator:

Adres:

CDA | ZLTO Altena Biesbosch

Almkerk

Deel dit bericht met je vrienden!