vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Powerhouse Sport Awards 2016

Powerhouse Sport Awards 2016

13 januari 2017
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG - Powerhouse Sport Awards 

Stichting Powerhouse Sport is volop bezig met de laatste voorbereidingen op het 23ste editie van de Powerhouse Sport Awards, uniek en grensoverschrijdend. Wie worden de opvolgers van acrogymnaste Laura Ruijsch uit Zaltbommel, motorcrosser Nick Kouwenberg uit Drunen, zwemsters Laura van Engelen uit Vlijmen en Marjo Goelema uit Werkendam, tennisser Bart Stevens uit Waalwijk, Beachteam Schoon / van Driel en Kozakken Boys Werkendam.

Alle genomineerden zullen op het podium letterlijk en figuurlijk in de spotlights worden gezet. De uitreikingen op 13 januari worden verricht door Paralympisch medaille winnares Laura de Vaan, uittredende sportvrouw en –man senioren Laura Ruijsch en Nick Kouwenberg. Zij worden bijgestaan door hostesses Emma van Beek en Romy Wijnstekers uit Brakel en Merel Beverloo uit Wijk en Aalburg.

Presentatie is in handen van Michel Tolhoek uit Sleeuwijk en Jetty Duister.

Een huldiging moet gevierd worden. Sporthal D’ Alburcht in Wijk en Aalburg is de plaats van handeling. Er zal niet alleen spanning en sensatie maar ook top entertainment zijn. Naast Meet & Greet met de toppers uit de regio zijn er sportieve demonstraties. Van Dansstudio Waalwijk zal het jonge latinpaar Jesse en Vera van Beem optreden. Karateka Rick Sonnema heeft een soort van generale repetitie in voorbereiding op het EK en ritmisch gymnaste Esmiralda de Rie laat zien hoe onwaarschijnlijk zij haar lichaam beheerst.
Stichting Powerhouse Sport probeert met de Awards en initiatieven zoals het Powerhouse Sportmoment van de week dagelijks door sport te verbinden, te emotioneren, te motiveren én te waarderen. Het format breidt zich op alle fronten uit; op naar de 25 editie in 2019.
---
Locatie: d’Alburcht te Wijk en Aalburg
Datum: 13 januari
Aanvang: 19.00 uur
Toegang: gratis kom op tijd want vol is vol!
Facebook: @PowerhouseSportAwardsOfficial
Twitter : @4uPhSA

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Powerhouse Sport Awards

Wijk en Aalburg

06-108 55 208

info@powerhouse-sportawards.nl www.powerhouse-sportawards.nl
Deel dit bericht met je vrienden!