donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Gewoon heel bijzonder

Gewoon heel bijzonder

25 december 2016
Van 11:00 uur tot en met 00:00 uur

SLEEUWIJK - Kerstnachtdienst VEG De Burcht

Misschien heb je het spandoek bij de Sleeuwijkse rotonde gezien of heb je een uitnodiging in je brievenbus gehad? Laten we onszelf dan heel kort aan je introduceren. Wij zijn vrije Evangelische gemeente De Burcht uit Sleeuwijk, een kerk met ongeveer 300 leden en veel gezinnen uit Sleeuwijk en de rest van Altena.

Kerst is ieder jaar weer een hoogtepunt voor ons als Christenen. We gedenken dat Jezus op aarde werd geboren. Jezus is de belangrijkste persoon voor ons als Christenen. Misschien ken je Jezus niet, maar ben je wel nieuwsgierig naar Hem? 

De twee kerstdiensten zijn gekoppeld onder het thema: “Gewoon heel Bijzonder”. Aan de hand van dit thema willen we in beide diensten duidelijk maken: wat er voor ons en jou zo ‘heel Bijzonder is’ en of dit wel zo ‘Gewoon’ is?

Op kerstochtend kun je met je hele gezin komen, jong en oud, iedereen is welkom om stil te staan rondom het eeuwenoude kerstverhaal. De dienst is ook zeer geschikt voor kinderen, en kinderen van de zondagsschool krijgen een bijzonder podium deze ochtend. Een kinderkoor, dans en levende schilderijen zijn allemaal te zien.

Zaterdag 24 December 2016, 21:30 - 23:00


Locatie : Rijksstraatweg 153, Sleeuwijk

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!