vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Derde sudderavond Fort Bakkerskil

Derde sudderavond Fort Bakkerskil

20 december 2016
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

NIEUWENDIJK - Derde Sudderavond in Fort Bakkerskil

Op dinsdagavond 20 december sluiten we het jaar af met een avondje onthaasten, net zoiets als het rustig sudderen van rundvlees, vroeger bij oma op het petroleumstel.

Gezellig om 20.00 uur binnenkomen met een kopje koffie of thee en dan rond half negen een half uurtje luisteren naar- en genieten van een conferences, muziek en gedichten. Columnist Piet Hartman, gitarist Peter Ververis, zangeres Sybille van Gammeren en dichter/conferencier Marcel Vaandrager maken muziek en dragen voor. Daarna even een drankje drinken (of weer gewoon koffie of thee) met daarna weer een half uurtje lekker luisteren en genieten. Zo rond een uur of kwart voor tien als het programma klaar is hoeft u nog niet naar huis, want we hebben geen haast. Gewoon, gezellig, zonder iets te hoeven. Een avondje genieten voordat de kalkoen- en oliebollengekte weer losbarst.

De entree is gratis, u betaalt alleen uw eigen consumpties.

Het adres van het fort is Kildijk 143, 4255 TH, Nieuwendijk (afslag Werkendam op de A 27). Parkeren op het terrein van het fort of op de parkeerplaatsen voor het fort.

Vanwege het beperkt aantal plaatsen is aanmelden via e-mail verplicht.

(Foto Werkendam.net)

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Fort Bakkerskil e.a.

Nieuwendijk

info@marcelvaandrager.nl
Deel dit bericht met je vrienden!