woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Interactief kinderkerstfeest

Interactief kinderkerstfeest

18 december 2016


GENDEREN - Wij willen jullie graag uitnodigen voor het interactieve kinderkerstfeest van 2016. Op zondagmiddag 18 december om 16:00 uur hopen wij jullie te ontmoeten in de Gereformeerde kerk van Genderen om samen met ons het kerstverhaal te beleven.

Er zal tijdens het kinderkerstfeest geen crèche zijn. De jongeren uit onze gemeente nemen jullie meer dan 2000 jaar mee terug in de tijd en hopen samen met jullie het wonder van kerst te beleven. Wij zullen niet stilzitten op onze stoel, maar het blijft nog even een verrassing wat we werkelijk gaan doen. Jullie mogen ook dit jaar allemaal je muziekinstrumentje meenemen, want die komen zeker van pas! Hopelijk mogen we jullie daar ontmoeten.

Neem ook gerust vriendjes en vriendinnetjes en familie mee die misschien nog niet weten wat we vieren met kerst. We geloven dat het een prachtige middag gaat worden, die ook hen versteld zal laten staan van de ware betekenis van kerst.

Mochten er na het lezen van dit bericht nog enthousiaste mensen zijn die graag hun creatieve talenten willen inzetten, dan nodigen we je uit om je nog aan te melden bij Marinus en Mirjam Maureau via mirjamcrezee@hotmail.com We kunnen namelijk nog wel wat handjes gebruiken.

Namens de jongeren heten we jullie van harte welkom!

(archieffoto)

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!