donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Bijbel Open Avond

Bijbel Open Avond

08 december 2016
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

WERKENDAM -  Bijbel Open Avond

Op D.V. donderdag 8 december, zal br. M. Ezinga de bijbel voor ons openen, in het Hervormd jeugdcentrum de Bron (Kerkstraat 3, 4251 CH) in Werkendam.

Br. Ezinga zal met ons over Gods soevereiniteit spreken, naar aanleiding van Daniel 4:28-37. Koning Nebukadnezar heeft een droom gehad over een boom. Een hele grote boom die groot en sterk werd en reikte tot de hemel. Hiermee werd het koninkrijk van Nebukadnezar bedoeld. Het zou niet hoogmoedig van hem geweest zijn als hij de He re God de eer zou hebben gegeven van al zijn macht en rijkdom, maar dat deed hij niet. Hij was hoogmoedig geworden en liet aan iedereen weten dat hij zelf alles voor elkaar had gekregen. Maar de Here God, de schepper van de hemel en de aarde en al wat daar in en op is, bepaalt zelf wie Hij verhoogt of wie Hij vernedert. De Here God is aan Niemand verantwoording schuldig over Zijn handelen. Zo vernederde Hij Nebukadnezar totdat hij als een wild dier in het veld leefde. Na verloop van enige jaren werd Nebukadnezar weer verhoogd tot koning, met nog meer macht en rijkdom. Maar nu wist hij van en door wie hij alles had gekregen. Daarom gaf hij nu alle eer aan God, de koning van de hemel. Alles wat Hij doet is goed. Wat Hij ook beslist, Hij heeft altijd gelijk!

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Kom dan luisteren. Want ook op deze avond wil de Here tot ons spreken. De deur van de zaal staat wijd open voor een ieder die meer wil horen over de Here en Zijn Woord.

De avond begint om 20.00 uur. Het belooft weer een bijzondere avond te worden!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Bijbel Open Comité Werkendam

Hervormd Centrum

0183565977

maktritten@ziggo.nl h/www.bijbelopenwerkendam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!