vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Afsluiting A27 - Merwedebrug UPDATE: gaat NIET door

Afsluiting A27 - Merwedebrug UPDATE: gaat NIET door

03 december 2016
Van zaterdag 03 december 2016 tot en met zondag 04 december 2016


UPDATE  - De onderstaand eerder aangekondigde werkzaamheden gaan NIET door. Dit werd bekend naar aanleiding van een telefonisch onderhoud van de redactie met Rijkswaterstaat.

De eerdere aankondiging van de werkzaamheden door de gemeente Werkendam (bron)  is inmiddels ook verdwenen van de gemeentelijke website van Werkendam. 

REGIO - Afsluiting A27 en Merwedebrug van 3 op 4 december - 

De A27 zal tussen zaterdagavond 3 december 19.00 uur en zondagochtend 4 december 10.00 uur afgesloten zijn vanaf knooppunt Hooipolder richting het noorden. Het lokale verkeer kan wel via toeritten Geertruidenberg, Hank en Nieuwendijk de A27 op tot aan afrit Werkendam bij de Tol. Dit betekent dat het lokale verkeer wel tussen Geertruidenberg en Hank gebruik kan maken van de Keizersveersebrug.

De werkzaamheden bestaan uit onderhoud aan asfalt en viaducten. Rijkswaterstaat combineert dit onderhoud met de huidige afsluiting voor vrachtverkeer om extra hinder voor het vrachtverkeer te minimaliseren.

Hulpdiensten

In verband met de werkzaamheden wordt het fietsverkeer over de Merwedebrug via het fietspad aan de westzijde geleid, zodat de oostzijde vrij blijft voor het gebruik door hulpdiensten.

Aldus berichtgeving van de gemeente Werkendam.

Info

Organisator:

Adres:

Rijkswaterstaat

Werkendam

Deel dit bericht met je vrienden!